Vermeulen den Otter

Werken bij – oud

Bij Vermeulen & Den Otter werken mensen die met passie hun beroep uitoefenen. Onze bakkers, administratie, verkoop, winkelmedewerkers en chauffeurs zijn allemaal met dezelfde motivatie aan het werk: dagelijks heerlijke, hoogwaardige brood- en banketproducten leveren aan mensen. Dit stralen wij dan ook binnen onze hele organisatie uit. We staan midden in de samenleving, Vermeulen & Den Otter voelt zich verantwoordelijk voor de mensen die bij en met ons werken. Daarnaast zetten we ons als werkgever in voor tevreden en gemotiveerde medewerkers.

Voor meer informatie kun je mailen naar sollicitatie@vermeulendenotter.nl of bel 073-5112406. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures :

BANKETBAKKER: Wij zijn op zoek naar zowel iemand voor overdag als iemand voor de avond. Ben jij een banketbakker en zoek jij een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bel of mail even, dan maken we een afspraak.

BROODBAKKER: De ene week werk je in de ochtend van 6.00 uur tot 14.00 uur, de andere week werk je in de middag/avond van 12.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag ben je altijd vrij, wel wordt er van je verwacht dat je eens in de 4 weken meedraait in een zondagdienst van 8.00 uur tot 16.00 uur .

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06