Vermeulen den Otter

De Winkels

Vermeulen & Den Otter heeft twee eigen brood- & banketwinkels in Vlijmen en Vught. Deze winkels voeren een uitgebreid assortiment brood en banket. Omdat iedere wijk, ieder dorp of stad zijn eigen behoefte of wensen heeft is het assortiment per winkel afgestemd op de lokale vraag.

Onze winkels voeren vaste weekaanbiedingen: op woensdag is het worstenbroodjes dag, op donderdag is het brooddag, vrijdag vieren wij appelflappendag en op zaterdag is het Desembrood dag. Voor ieder wat wils!

Daarnaast hebben onze winkels elke week twee producten in de aanbieding. Deze aanbiedingen leest u hier op de website op Facebook of in onze maandfolder die in de winkel verkrijgbaar is.

Bent u in voorbereiding van een verjaardag of feest? In onze winkels kunt u fototaarten, kindertaarten en bruidstaarten bestellen. We hebben daar een speciaal voorbeeldboek voor liggen. Kom gerust naar één van onze winkels, onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord!

Winkel Vlijmen

In de buurt van het Plein in Vlijmen? Waarschijnlijk ruikt u de geur van onze vers gebakken Vermeulens Desem broden al. Vermeulen & Den Otter is namelijk dé ambachtelijke bakker in de regio. We bakken iedere dag heerlijke verse broden af en ook ons banket koopt u hier.

Deze Vermeulen & Den Otter winkel is sinds 1992 open en inmiddels dus al 25 jaar actief. Dit hebben we niet ongemerkt voorbij laten gaan en sinds augustus 2017 bevindt deze winkel zich in een mooi nieuw pand op het geheel vernieuwde plein.

Bel ons

Winkel Vught

Onze winkel in Vught is van origine al erg gericht op banket. Voorheen was dit dan ook de banketbakkerij van Den Otter. Er werd toen nog géén brood verkocht. Inmiddels is de productie van banket van Vermeulen & Den Otter verhuisd naar de Industrieweg 8A en daar bereiden wij dagelijks heerlijke, verse producten. In de winkel wordt nog steeds veel gebak verkocht maar ook het Vermeulens brood is hier erg in trek.

Bel ons

Winkel | Lunchroom Den Bosch

Sinds maart 2021 zijn wij weer te vinden in ’s -Hertogenbosch, op een steen worp afstand van het Station. Namelijk de Leeghwaterlaan, deze winkel is vooral gericht op Lunchroom & heerlijke take-away producten. Maar natuurlijk ook voor de dagelijkse producten zoals Brood, Gebak en Chocoladewerk, dit alles uit eigen bakkerij. Met ruim 30 zitplaatsen kunt u bij ons ook genieten van een lekker bakje koffie, met Bossche bol tot een overheerlijke lunch die ter plaatse voor jullie zal worden bereid.  Voor reserveren kunt u bellen:

Bel ons

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06