Vermeulen den Otter

Certificering

Sinds augustus 2015 heeft Vermeulen & Den Otter haar FSSC22000 certificaat.

Al vele jaren laten wij zien dat kwaliteitsmanagement een belangrijk instrument is binnen de dagelijkse praktijk in onze bakkerijen in Vlijmen en Vught.

Wij zijn dagelijks in de weer om heerlijk, ambachtelijk brood en banket te bakken en natuurlijk op tijd te leveren. Dat vergt onder andere de nodige inspanning van onze vakmensen: de bakkers en iedereen die betrokken is bij de productie en logistiek van onze bedrijven. Maar met name het management is erop gericht dat alles structureel goed verloopt en voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen waar het de productie van al ons brood en banket betreft.

We zijn er als team trots op dat we opnieuw hebben bewezen dat onze organisatie voldoet aan de eisen die hieraan vanuit het oogpunt van voedselveiligheid worden gesteld. Daarom heeft DNV ons voor de komende jaren FSSC22000-gecertificeerd.

Het FSSC22000 certificaat garandeert een hoog niveau kwaliteitsmanagement m.b.t. voedselveiligheid en productkwaliteit van ons dagverse brood en banket. We kunnen namelijk elk product met al haar ingrediënten continu volgen en de herkomst ervan nagaan. Klik hier voor het  FSSC 22000 Certificaat en het ISO 22000 certificaat .

Ook zijn wij aangesloten bij het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij testen voor ons regelmatig onze producten, dit is voor u en voor ons een prettig gevoel want wij gaan voor kwaliteit.

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06