Vermeulen den Otter

Missie & Visie

Vermeulen & Den Otter wil mensen dagelijks optimaal laten genieten van heerlijk vers gebakken brood. Wij dragen bij aan een genietmoment tijdens het ontbijt, de lunch, tussendoortje of voor bij het diner. Brood eten is lekker én gezond. Het is dan ook de passie van de ambachtelijke broodbakkers van Vermeulen & Den Otter om voor elke gelegenheid een lekker en verantwoord broodassortiment te creëren.

Dé ambachtelijke bakker voor elk genietmoment, voor iedereen

Met ons banketassortiment draagt Vermeulen & Den Otter bij aan (feestelijke) geniet-momenten. Mensen smullen hierbij samen van het heerlijke banket dat met veel passie, professionaliteit en creativiteit is gecreëerd. Zo wordt ieder feestje, iedere traktatie, ieder bedankje en ieder samenzijn een grote verwennerij. Vermeulen & Den Otter helpt het genietmoment met mensen onderling nóg fijner te maken. Dit doen wij met gebak, taart of chocolade dat met aandacht is gemaakt.

Vermeulen & Den Otter heeft ook een missie voor haar eigen medewerkers. Wij zijn een ambachtelijke bakkerij met oog voor vakmanschap en kwaliteit. Medewerkers werken hier graag en zijn trots op dat wat ze creëren. Wij zijn een goede werkgever en samenwerkingspartner voor iedereen waarmee wij werken. Hierdoor wordt vakmanschap in ere gehouden en kan iedereen trots zijn op zijn eigen bijdrage.

Vermeulen & Den Otter bedient een brede groep aan klanten. Wij voorzien mensen van ambachtelijk brood en banket. Van elk type consument tot aan de grote attractieparken of overheidsinstellingen. En dat willen we ook blijven doen. Vermeulen & Den Otter heeft grote productiefaciliteiten, en kan daarmee alle mensen in de omgeving van ’s-Hertogenbosch voorzien van heerlijk brood & banket. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van een goed product. Daar bieden we ook nog eens hoge kwaliteit en service bij. Ambachtelijke en verse producten voor op iedere keukentafel én in iedere kantine of restaurant.

Vermeulen & Den Otter blijft aan deze weg timmeren. Door grote samenwerkingen aan te gaan en door onze winkels te blijven verbeteren. Op deze wijze presenteren wij ons nog duidelijker als de ambachtelijke brood- en banketbakker voor iedereen.

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06