Bakkers met
smaak...
Onze winkels
Zakelijke markt
Online
Webshop

VACATURE CHAUFFEUR | per direct

Ben jij een student of pensionaris die in de ochtend wel tijd over heeft om bestellingen rond te rijden? Dan hebben wij de perfecte baan voor je! Vanwege groei zijn wij opzoek naar een parttime chauffeur die onze verse broden en banket bij onze klanten en winkels gaat bezorgen.

    • Je bent in het bezit van een Rijbewijs (B is voldoende)
    • Werktijden: 1 á 2 uurtjes per dag (in de ochtend ochtend tussen 10:00 – 12:00 uur)
    • Werkdagen: Maandag t/m vrijdag*
    • Klantvriendelijk
    • Verantwoordelijkheidsgevoel

* Minimaal 2 á 3 dagen per week beschikbaar. 

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Ben jij die enthousiaste kandidaat waar wij naar op zoek zijn, dan zien we graag je motivatie en cv tegemoet. Stuur je gemotiveerde brief met cv naar sollicitatie@vermeulendenotter.nl t.a.v. Silvia Pechtold of bel naar 073-5112406.

WIE ZIJN WIJ?

Vermeulen & Den Otter bestaat uit een broodbakkerij welke gevestigd is in Vlijmen en een banketbakkerij die gevestigd is in Vught. Bij onze 3 Vermeulen & Den Otter winkels (Vlijmen, Vught en Den Bosch) en 6 Dikke Mik winkels (Breda en Oosterhout) bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment aan van overheerlijk vers gebakken brood, banket en heerlijke fair trade producten uit onze eigen chocolade atelier.

 

6 dagen per week leveren wij brood & banket aan vele bedrijfskantines, restaurants, supermarkten, horecagelegenheden, pretparken en collega bakkers.
Enkele van onze klanten zijn: De Efteling, De Beekse Bergen en Sligro. En dit jaar vieren wij ons 95-jarig jubileum!

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06