Al vele jaren laten wij zien dat kwaliteitsmanagement een belangrijk instrument is binnen de dagelijkse praktijk in onze bakkerijen in Vlijmen en Vught.
Certificering
Wij zijn dagelijks in de weer om heerlijk, ambachtelijk brood en banket te bakken en natuurlijk op tijd te leveren. Dat vergt onder andere de nodige inspanning van onze vakmensen: de bakkers en iedereen die betrokken is bij de productie en logistiek van onze bedrijven.
Bij Vermeulen & Den Otter staat voedselveiligheid voorop. Wij zijn in het bezit van het hygienecertificaat voor de brood- en banketbakkerij, wat betekent dat wij werken volgens strikte richtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid.
Deze code is een praktische uitwerking van de HACCP-regels, goedgekeurd door de Nederlandse voedsel- en Warenautoriteit.
Daarnaast streven wij continu naar verbetering en volgen wij de nieuwste ontwikkelingen in de branche op de voet. Waar nodig nemen wij extra maatregelen om onze werkwijze verder te optimaliseren.
Ook zijn wij aangesloten bij het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij testen voor ons regelmatig onze producten, dit is voor u en voor ons een prettig gevoel want wij gaan voor kwaliteit.


