Vermeulen den Otter

Terugblik – Chocoladeletters maken

Terugblik – Chocoladeletters maken

De drukste en tevens mooiste periode van het jaar staat weer voor de deur! Een mooi moment om onze collega’s alvast voor te stomen op de komst van Sinterklaas en de Kerstman.

Onze collega’s van de Bakkerij gingen op bezoek bij onze Banketbakkerij. Bakkers, schoonmakers, chauffeurs, magazijn- en kantoormedewerkers hebben, letterlijk en figuurlijk, geproefd van een werkdag als banketbakker.

Wanneer de proefperiode letterlijk wordt genomen …
We gingen meteen enthousiast van start met de workshop chocolade letters maken. Met een spuitzak vol roomboterchocolade en bakjes Sint-decoratie werden de mooiste creaties gemaakt. Het motto: “veeul voor weinig” werd bij het wegen van de letters wel duidelijk.

Nu snel door met de rondleiding, voordat de volgende groep geen decoratie meer over heeft. Bas Vermeulen nam ze mee door de Banketbakkerij en liet ze alle hoeken van de bakkerij zien. Van de bakkant, gebakkant, koelingen, vriezers, voorraad tot aan de kantine. Daar werd nog even nagepraat onder het genot van een kop koffie of thee met….uiteraard… nog meer zoete lekkernijen!

De chocoladeletters werden ingepakt en als mooie afsluiter kregen ze ook nog een taartje voor het thuisfront mee.

Onze collega’s zijn de “proefperiode” als banketbakker foutloos doorgekomen.

Smaakt dit naar meer?
Dinsdag 14 november komen de winkelmedewerkers van Vermeulen & Den Otter op bezoek. Wil jij hier ook bij zijn? Dat kan! We hebben nog leuke en uitdagende vacatures open staan.