Heel de maand juni is er een leuke actie van Waldkorn, daarbij worden 3 luxe BergHOFF draagbare tafel BBQ’s verloot!
Laatste berichten
- 1 mei – Seizoenswissel!
- 27 april – Koningsdag 2023
- Vacature: Broodbakker 30 – 38 uur
- 9 & 10 april – Vrolijk Pasen!
- 15/12/22 – Kerstlijst 2022
- 14/02/22 – Carnaval!
- 26/01/22 – Gratis Volkoren Winnen!
- 09/12/21 – Kerstlijst 2021
- 03/12/21 – Webshop!
- 05/11/21 – We breiden uit!
- 08/08/21 – Zomertip!
- 24/07/21 – Wij zijn dolenthousiast!!
- 08/06/21 – Waardecheque twv € 500
- 08/05/21 – Een (h)eerlijke attentie per post!
- Update Corona virus
- Ons goede doel van 2020 Stichting “Met je hart”
- Het is weer tijd voor de seizoenswissel!
- Vermeulen & den Otter viert 75 jaar bevrijding met een heroïsch Zweeds Wittebrood
- Pasen 2020
- BEDANKT!!! 26-3-2020
Win een BBQ
Bij aankoop van ieder Waldkorn naar keuze ontvangt u 1 stempel, bij 4 stempels is uw kaartje vol en mag u een orgineel Waldkorn cadeautje uitzoeken in de winkel.
De volle kaarten gaan in een bak en daaruit worden 1 juli 3 BBQ winnaars getrokken.
Succes!!
(Deze actie is alleen geldig in een van onze winkels)

Laatste berichten
- 1 mei – Seizoenswissel!
- 27 april – Koningsdag 2023
- Vacature: Broodbakker 30 – 38 uur
- 9 & 10 april – Vrolijk Pasen!
- 15/12/22 – Kerstlijst 2022
- 14/02/22 – Carnaval!
- 26/01/22 – Gratis Volkoren Winnen!
- 09/12/21 – Kerstlijst 2021
- 03/12/21 – Webshop!
- 05/11/21 – We breiden uit!
- 08/08/21 – Zomertip!
- 24/07/21 – Wij zijn dolenthousiast!!
- 08/06/21 – Waardecheque twv € 500
- 08/05/21 – Een (h)eerlijke attentie per post!
- Update Corona virus
- Ons goede doel van 2020 Stichting “Met je hart”
- Het is weer tijd voor de seizoenswissel!
- Vermeulen & den Otter viert 75 jaar bevrijding met een heroïsch Zweeds Wittebrood
- Pasen 2020
- BEDANKT!!! 26-3-2020
Hoofdkantoor (geen winkel)
Meliestraat 28,
5251 EJ Vlijmen
073 – 5112406
073 – 5114640
verkoop@vermeulendenotter.nl
Bekijk hier de contactgegevens van onze winkels.
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.